Programma


AllesDonderdag 26 Mei 2022Vrijdag 27 Mei 2022Zaterdag 28 Mei 2022

TikTok Tammo

Deze rasechte Groninger kreeg in korte tijd een enorm bereik (220.000 volgers) achter zich met zijn vermakelijke TikTok video’s. De landelijke aandacht kwam bij zijn hit ‘Dikke Bak Met Bietn’. 

Achter de schermen heeft Grunnfluencer TikTok Tammo hard gewerkt aan een mooie show voor in de feesttent op een festival of bedrijfsfeest. Wat kan je verwachten? Een show om hard mee te hossen, beuken en springen, mee te zingen en lachen natuurlijk.


Mental Theo

Mental Theo heeft weinig introductie nodig. Zijn muzikale doorbaak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club- en Mellowhouse, later ook met Gabber en Happy Hardcore. Ze veroverde de wereld met hun eigen sound en hits als Wonderfull Days, Stars en Hardcore Feelings.

Tegenwoordig treedt Mental Theo voornamelijk solo op en draait hij Freestyle- en 90’s-sets. Hij wordt nog steeds gezien als een van de populairste artiesten van Nederland. Door elke maand zijn show te vernieuwen blijft hij zijn publiek verrassen. 


Q-Music The Party

Qmusic the Party

Terwijl Qmusic uitgroeit tot het populairste radiostation van Nederland is Qmusic the Party in het land al jarenlang de populairste garantie voor Feest! Honderden events zijn in een bruisende party getransformeerd door de meest innovatieve show van Nederland. 

Het adembenemende decor overstijgt ieders verwachting en maakt de beleving ongekend. 

Uiteraard zijn ook de belangrijkste ingrediënten voor een groots feest meer dan goed geregeld: alleen de grootste hits en de aller foutste muziek uit het populaire Foute Uur door de beste DJ’s.