Jubileum editie afgelast

15-08-2021

Jubileum Editie Schanspop 2000 Siddeburen afgelast

Nadat in het voorjaar alle seinen alsnog op groen leken te gaan, hadden wij besloten om dit jaar toch nog een speciale jubileum editie te organiseren. En dan vooral omdat we dit jaar ons 35-jarig jubileum met jullie allemaal wilden gaan vieren. Wij hadden er zin in en gingen ervoor!

Echter, zoals jullie ongetwijfeld gezien of gehoord hebben afgelopen vrijdag, worden de huidige Corona maatregelen verlengd en betekent dit concreet dat onze editie van dit jaar wederom niet door zal gaan.

Hoe vervelend ook, het is niet anders. Maar als we wat organiseren, willen we het zo doen zoals we het de afgelopen jaren ook hebben gedaan. Dat betekent dat een “zittend” evenement met maximaal 750 personen voor ons dan ook nooit een optie is geweest.
   
Dit is niet alleen vervelend voor ons, maar ook voor onze vrijwilligers, leveranciers, artiesten en verenigingen die op wat voor manier dan ook een bijdrage leveren aan ons mooie evenement.

Voor diegene die kaarten hebben aangeschaft, deze blijven geldig voor onze Zummer Editie van 2022. Deze staat gepland op 26, 27 en 28 mei 2022 (Hemelvaartweekend).

Mocht je om wat voor reden dan ook je kaarten terug willen doen, dit kan natuurlijk ook.     
 Op de wijze hoe we dit gaan faciliteren komen we op een later ogenblik terug. Hou hiervoor onze mediakanalen goed in gaten.  Mochten er op voorhand vragen zijn dan kun je contact met ons op nemen via info@schanspop.nl. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.
We hopen jullie allemaal weer te kunnen begroeten in mei 2022 om met elkaar ons 36 jarig jubileumfeest te vieren. We hopen op jullie begrip!
 
Bestuur Schanspop 2000 Siddeburen
Nieuwsarchief